20.08.2014 15:32

Pivní běh 2014 vyhráli "Kluci ze stavby" !!

Vážení a milí závodníci i fanoušci :)

Pivní běh 2014 je za námi a my můžeme konstatovat, že prognózy se vyplnily a byl zase o něco lepší a zajímavější, než ty předchozí! A co si budeme povídat, můžete za to samozřejmě vy! Nejenže se totiž letos závodilo dravěji a kostýmky i závodní týmy byly pestřejší než loni, ono se taky podstatně víc slavilo!  A že bylo co!

Na stupních vítězů nás totiž letos čekalo překvapení, jaké by málo kdo tipoval! Na třetí místo se totiž po heroickém výkonu propil a probojoval tým sestřiček, ve složení Dominika Černohorská a Lucie Šimoničová, které těsně "o prsa" (přesně 25 vteřin) předběhly tým Prababek ( Petra Kušnierová / Martina Kocourková ) !!! Na druhém místě se umístil tým Adam Štika / Kuba Caha a PRVNÍ byl tentokrát s obrovským nasazením Tomáš Sedláček a večně vyhrávající Marek Doušek!

Z ostatních perel snad jen zmínit, že duo Rychlých šípů ve složení Petr Schwarz a Antonín Fait letos posunulo svůj "netalent a nechuť vítězit" ještě dál a poprvé se do cíle ani nedostali  :D a že nejnadrátovanější doběhli asi Indiáni z kmene Apačů ( Martin Schwarz + Pések ), kteří se podělili o MISS Kotóč s duem Hasičů ( Tomáš Smetana a Peťa Prudiluj ). Ti si s sebou vlekli i opravdové vodní dělo a nádrž na 60 litrů vody, zřejmě pro případ, že by se do toho závodu někdo moc zapálil :)

Všem moc děkujeme, doufáme, že už jste vystřízlivěli a těšíme se na další ročník!

—————

Zpět


Kontakt

Sportovní hala Uherčice

Sportovní 171
Uherčice
691 62


+420 732 108 069